קליפות פסטה ממולאות מפתיעות
פגזי פסטה ממולאים הפתעה היא מנה עיקרית שמגישה 8. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 337 קלוריות. 16 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם בשר בקר טחון, תרד, גבינת מוצרלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 66%. נסו קליפות פסטה ממולאות, פסטה גדולה ממולאים פגזים, ו קליפות פסטה ממולאות צמחוניות עבור מתכונים דומים.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את פסטה הקליפה ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 13 דקות.
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה את הבשר הטחון. מבשלים ומערבבים עד שהבקר מתפורר, שחום באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מסננים וזורקים עודפי שומן.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ריססו 2 כלי אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול.
שלב בקערה את 2 כוסות גבינת המוצרלה, גבינת הריקוטה, 1/4 כוס גבינת הפרמזן, התרד והפסטו.
מערבבים מחצית מתערובת הגבינה-תרד לתוך הבקר המבושל. מתבלים באבקת שום.
מורחים כ -1 כוס רוטב ספגטי לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. ממלאים 12 קליפות פסטה בתערובת הבקר והגבינה, ואז מסדרים בתבנית האפייה. למעלה עם רוטב הספגטי שנותר, ומפזרים 1/4 כוס גבינת מוצרלה ו 1/4 כוס גבינת פרמזן.
מערבבים את תערובת גבינת התרד הנותרת עם בשר חזיר וסרטן. ממלאים את 12 קליפות הפסטה האחרונות בתערובת החזיר, ומסדרים בתבנית אפייה נוספת בגודל 9 על 13 אינץ ' המרוססת בתרסיס נון-סטיק.
יוצקים מעל את רוטב האלפרדו ואז מפזרים 1/4 כוס גבינת מוצרלה ו 1/4 כוס גבינת פרמזן.
אופים את שתי התבשילים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, כ-30 דקות.