קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

קליפות פסטה ממולאות מפתיעות

קליפות פסטה ממולאות מפתיעות
פגזי פסטה ממולאים הפתעה היא מנה עיקרית שמגישה 8. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 337 קלוריות. 16 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם בשר בקר טחון, תרד, גבינת מוצרלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 66%. נסו קליפות פסטה ממולאות, פסטה גדולה ממולאים פגזים, ו קליפות פסטה ממולאות צמחוניות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את פסטה הקליפה ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה את הבשר הטחון. מבשלים ומערבבים עד שהבקר מתפורר, שחום באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסננים וזורקים עודפי שומן.
5
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ריססו 2 כלי אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
שלב בקערה את 2 כוסות גבינת המוצרלה, גבינת הריקוטה, 1/4 כוס גבינת הפרמזן, התרד והפסטו.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים מחצית מתערובת הגבינה-תרד לתוך הבקר המבושל. מתבלים באבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
תרדתרד
גבינהגבינה
בקרבקר
8
מורחים כ -1 כוס רוטב ספגטי לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. ממלאים 12 קליפות פסטה בתערובת הבקר והגבינה, ואז מסדרים בתבנית האפייה. למעלה עם רוטב הספגטי שנותר, ומפזרים 1/4 כוס גבינת מוצרלה ו 1/4 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
רוטב פסטהרוטב פסטה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מערבבים את תערובת גבינת התרד הנותרת עם בשר חזיר וסרטן. ממלאים את 12 קליפות הפסטה האחרונות בתערובת החזיר, ומסדרים בתבנית אפייה נוספת בגודל 9 על 13 אינץ ' המרוססת בתרסיס נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
תרדתרד
גבינהגבינה
סרטןסרטן
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
יוצקים מעל את רוטב האלפרדו ואז מפזרים 1/4 כוס גבינת מוצרלה ו 1/4 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
11
אופים את שתי התבשילים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור