קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות28
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קסולט שעועית וכרישה

קסולט שעועית וכרישה
מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, פלפל, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: כרישה צמחונית קסולה עם קרוטונים gruyère, קסולה תלת-פעמית, ו קסולט שעועית.

הוראות

1
בסיר מרק גדול, לכסות את שעועית חמוציות עם 3 ליטרים של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים 1 כף מלח כשר, צרור זרזי טימין ועלי המפרץ. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש מתונה עד השעועית רכה, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את השעועית וזורקים את עלי הקורנית ועלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, בקערה גדולה, יוצקים 4 כוסות מים רותחים על פורצ ' יני מיובש ולתת לעמוד עד הפטריות רכות, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את הפטריות וסחוט אותם יבש על הקערה; שמור את הנוזל השריית. קוצצים בגסות את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים את התנור ל-37
7
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור. לאט לאט לשפוך את הפטריות השריית נוזל לתוך סיר גדול, להשליך את החלק האחרון של נוזל גרגירים.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את פורצ ' יני, כרישה, חמאה ו 2 כפיות מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום מתון עד הכרישה הם מאוד רך והנוזל התעבה מעט, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מהחום. מערבבים את frache קרם, 2 כפיות של טימין קצוץ, 2 כפיות של marjoram קצוץ ואת שעועית שמורות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים את תערובת השעועית לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
11
בקערה קטנה, לזרוק את panko עם שמן זית ואת הנותרים 1 כפית כל טימין קצוץ ו marjoram; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12
מפזרים את הפנקו על השעועית.
מרכיבים שתצטרך
13
אופים במשך כ 40 דקות, עד השעועית מבעבעת ואת panko הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
14
הסר את קסולה מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 דקות. כף לקערות חמות ומגישים.