קערות לחם פרמזן
מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 47 דקות. אם יש לך סוכר, אבקת אפייה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קערות דלעת ספגטי עם פרמזן עוף פרמזן, חצילים פרמזן Bite פסטה קערות, ו סלט קיסר בקערות פרמזן מפולפלות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערה קטנה. מערבבים בסוכר; להפריש.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח וגבינה בקערה גדולה.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה או צריבה 2 סכינים, עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים בתערובת שמרים ומספיק חלב חמאה כך שהבצק עוזב את צד הקערה ויוצר כדור.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש על 1 דקה או עד חלקה. לכסות ולתת לעלות במקום חם 10 דקות.
מחממים תנור ל375F גריז חיצוני של שש כוסות פודינג 10 אונקיות.
מניחים כוסות הפוך במחבת רול ג 'לי ungreased, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ'. מחלקים בצק ל 6 חלקים שווים. לטפוח או לגלגל כל חלק למעגל 7 אינץ'. עיגולי בצק צורה מעל החיצוניות של כוסות פודינג. (אל תאפשר להתכרבל מתחת לקצוות של כוסות.)
אופים 18 עד 22 דקות או עד חום זהוב. הרימו בזהירות קערות לחם מכוסות רפרפת, כוסות פודינג ולחם יהיו חמים. קערות לחם מגניבות זקופות על מתלה תיל.