קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

קערת אורז ירקות קוריאנית

קערת אורז ירקות קוריאנית
קערת אורז ירקות קוריאנית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 581 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שמן שומשום אסייתי, שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. נסו קערת אורז קוריאנית, קערת אורז בסגנון קוריאני, ו קערת אורז בקר קוריאנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף אורז בכמה שינויים של מים קרים עד המים הוא כמעט ברור, ואז לנקז מסננת. מביאים אורז ומים (2 כוסות) לרתיחה ב 1 1/2 - ל 2 ליטר סיר כבד, חשוף, ואז להפחית את החום נמוך לבשל, מכוסה, עד המים נספגים ואורז הוא רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן מערבבים אורז מלמעלה למטה. שמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
3
לשטוף תרד היטב ומבשלים בסיר 4 עד 5 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב, עד רק נבול, 15 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים עם מלקחיים לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, שמירה על מי בישול.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים תרד ולוחצים חופנים קטנים כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר. להחזיר מים לבישול תרד לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף נבטי שעועית ולבשל, ערבוב, עד רק במכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מסננים במסננת.
7
מחזיק כל גזר בזווית של 45 מעלות כדי פורס, לחתוך גזר לתוך גפרורים דקים (1/8 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
8
חותכים את העור ואת בשר מוצק של קישואים לאורך לרצועות ארוכות באמצעות פורס, הימנעות הליבה במרכז עם זרעים (להיפטר הליבה). לשטוף ולנקז גבעולי שרך, ואז לחתוך ולהשליך כל חתיכות כהה או קשה.
מרכיבים שתצטרך
9
חותכים שרכים לרוחב לחתיכות 2 אינץ'.
10
חום 2 כפיות שמן צמחי במחבת 12 אינץ ' לא מקל על חום גבוה בינוני, מתערבל מעיל, עד חם אבל לא מעשן, ואז פטריות מטוגנות, 1 כפית שום, ו 1/4 מלח כפית, ערבוב, עד פטריות רכות, על 3 דקות. מערבבים 1/4 כפית שמן שומשום ומעבירים לקערה קטנה. לנגב מחבת נקייה במגבת נייר. עבודה עם כל ירקות בנפרד, גזר sauté, קישואים, נבטי שעועית, גבעולי שרך, ותרד, כל אחד 2 כפיות שמן צמחי עם 1 כפית שום ו 1/4 כפית מלח, באותו אופן, ואז ערבוב 1/4 כפית שמן שומשום לכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
11
מעבירים כל ירק לקערה שלו כמבושל ומתבלים במלח. מערבבים 1 זרעי שומשום כפית לתוך תרד.
מרכיבים שתצטרך
12
לנגב מחבת נקי וחום הנותרים 2 כפיות שמן צמחי על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לפצח ביצים למחבת ומטגנים עד הלבנים מבושלים חלמונים מתחילים להגדיר, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
מחלקים אורז בין 4 קערות רדודות, הרכבה אותו לתוך כיפה. מסדרים ירקות על גבי אורז ומניחים ביצה 1 על גבי כל קערת אורז. כפית 1 כף להדביק פלפל חריף על כל מנה, ואז מפזרים nori ושאר זרעי שומשום כפית.
מרכיבים שתצטרך
1
* ירקות יכולים להיות מבושלים 1 יום קדימה ומקורר לחלוטין, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* הביצים במתכון זה לא יהיה מבושל לחלוטין, אשר עשוי להיות דאגה אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

1חבילהליווי: d כרוב קימצ'י (כרוב כבוש מתובל קוריאני) או קימצ' י ירקות אחריםליווי: d כרוב קימצ'י (כרוב כבוש מתובל קוריאני) או קימצ' י ירקות אחרים2largesבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תרד שטוח עלה, גבעולים מושלכיםתרד שטוח עלה, גבעולים מושלכים170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקה טריות, גבעולים מושלכים וכובעים לחתוך לפרוסות דקות מאוד (2 כוסות)פטריות שיטאקה טריות, גבעולים מושלכים וכובעים לחתוך לפרוסות דקות מאוד (2 כוסות)6(יכול להיות או להרחיק)שום קצוץ דק (מ 4 שיני)שום קצוץ דק (מ 4 שיני)4(חוֹרֶף)דבק פלפל חריף קוריאני (לפעמים שכותרתו דבק פלפל חריף קוריאני (לפעמים שכותרתו " gochujang")227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סויה טרי או נבטי שעועית מונג, גזוזסויה טרי או נבטי שעועית מונג, גזוז3גיליונות(3 1/2-על ידי 3 אינץ') גיליונות נורית קלוי קלוי (laver יבש, רצוי מתובל), לחתוך לרצועות דקות עם מספריים(3 1/2-על ידי 3 אינץ') גיליונות נורית קלוי קלוי (laver יבש, רצוי מתובל), לחתוך לרצועות דקות עם מספריים2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2(יכול להיות או להרחיק)שמן שומשום אסייתישמן שומשום אסייתי2(יכול להיות או להרחיק)שומשום, קלוי וקצוץ גסשומשום, קלוי וקצוץ גס3946 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאסיה קצר גרגר לבן או סושי אורזאסיה קצר גרגר לבן או סושי אורז596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1קטןקישואים, גזוזקישואים, גזוז

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לקוריאנית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.