קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קפה ללא גלוטן au Lait עוגה

קפה ללא גלוטן au Lait עוגה
קפה ללא גלוטן au להליכה עוגה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 598 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, אבקת קפה אספרסו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: קפה עם חלב עוגה, Café au Lait Angel Food Cake, ו קפה עם חלב קרמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F (או 163° למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של 8 אינץ 'או 9 אינץ' במחבת עגולה עם קיצור.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
ממיסים 1 כף קפה ב 1 כוס מים. בקערה גדולה, להכות תערובת קפה, תערובת עוגה, חמאה וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים 8 אינץ 'או 9 אינץ' פאן 43 עד 48 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר עוגה; להסיר מחבת כדי קירור מתלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
ממיסים 2 כפיות קפה ב 1 כף מים קרים. מערבבים 2 כפיות של תערובת הקפה לתוך ציפוי. בקערה בינונית, מערבבים ציפוי מוקצף ותערובת קפה נותרת; מערבבים בעדינות 1/4 כוס של תערובת הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
חותכים את העוגה לחצי אופקית.
7
מניחים שכבת עוגה 1, בצד לחתוך למעלה, על צלחת הגשה.
8
מורחים עם חצי תערובת ציפוי מוקצף (כ 3/4 כוס) עד בתוך 1/4 אינץ ' של קצה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מניחים שכבת עוגה אחרת, בצד חתוך למטה, על גבי. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי. צינור שנותר תערובת ציפוי קצפת סביב החלק העליון של העוגה. מקררים 1 שעה או עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
10
מקשטים העליון של עוגה עם פולי אספרסו. חנות מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו