הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך חציל יפני, לחם שאור, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: קפונטה יוונית, קפונטה, ו קפונטה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
2
יוצקים את העגבניות המשומרות לתבנית אפייה של 3 1/2 ליטר ומתפשטים כדי לכסות את הקרקעית. בקערה גדולה לשלב את שאר החומרים (למעט הלחם). זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים את הירקות על עגבניות משומר בשכבה אפילו. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את רדיד ואופים עד הקצוות של הירקות הם זהובים, על 30 עד 40 דקות.