קפונטה-קישואים ממולאים
קישואים ממולאים קפונטה עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 160 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, צלפים, פלחי לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, קישואים ממולאים: קישואים Ripieni, ו קישואים ממולאים.
הוראות
לגרוף את הזרעים וכמה עיסת מקישואים ולהזמין בקערה קטנה.
מברשת מחוץ קונכיות קישואים עם 1 כפית שמן ומניחים על תבנית אפייה. צלי במשך 15 דקות. קוצצים עיסת קישואים שמורות ולהניח בצד.בינתיים, חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ 5 דקות.
להוסיף 1 כף שמן חצילים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חצילים הוא רך, על 10 דקות (להוסיף 24 כפות מים אם מחבת מקבל יבש מדי). מערבבים שום ופילה אנשובי ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים עיסת קישואים שמורות, צלפים, עירית, פטרוזיליה, מיץ לימון ופירורי לחם. מתבלים לפי הטעם במלח.סקופ מילוי לתוך קליפות קישואים, ואז טפטוף עם הנותרים 2 כפיות שמן. צלי עד לזהב, 15 דקות יותר.