קפוצ'ינו ריקוטה
קפוצ'ינו ריקוטה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. 62 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם ביסקוטי, שעועית וניל, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קפוצ'ינו ריקוטה, פריד קישואים פרחים עם באפלו ריקוטה: פיורי di זוקה Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, ו עגל וקציצות ריקוטה: Polpettine di ריקוטן E Vitello.
הוראות
מניחים את הסוכר במעבד מזון.
חותכים את שעועית וניל פתוח לאורכו, לגרד את הזרעים, ומניחים אותם במעבד המזון עם הסוכר. להפעיל את המכונה כדי להפוך את סוכר וניל.
מניחים את הריקוטה ואבקת האספרסו במעבד המזון. להתמזג במשך 1 דקות. עצור את המכונה כדי לגרד את הצדדים עם מרית גומי. להתמזג עוד דקה. כפית את התערובת לתוך 4 ספלי קפה קטנים. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 1 יום.
כדי להגיש, מעל קפוצ ' ינו ריקוטה עם ביסקוטי מרוסק.
מפזרים קינמון ואבקת קקאו.