קפוצ'ינו שוקולד מערבולת עוגת גבינה ברים
מתאים ל-55 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. אם יש לך חמאה, מים, שוקולד חצי מתוק של בייקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: גלידת שוקולד רזה עוגת גבינה ברים, מערבולת תות שוקולד צ'יפס עוגת גבינה ברים, ו חמאת בוטנים שוקולד מערבולת עוגת גבינה ברים.
הוראות
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים.
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מוסיפים קפה וקינמון למים רותחים; מערבבים עד גרגרי קפה מומסים. מגניב במקצת. מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב היטב.
מוסיפים קפה ושמנת חמוצה; מערבבים היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב אחרי כל רק עד מעורבב.
הסר 1 גביע הבלילה; יוצקים נשאר הבלילה מעל הקרום. מערבבים שוקולד לתוך הבלילה שמורות. טיפה על ידי כף על הבלילה במחבת; מערבולת בעדינות עם סכין.
אופים 40 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. מגניב. מקררים 4 שעות.