קציץ בשר דיינר
קציץ בשר דיינר דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב ברביקיו, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. נסו קציץ בשר דיינר, מאפינס קציץ בשר סועד, ו מאפינס קציץ בשר סועד (מאור בישול) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, לשבור את הבשר לחתיכות קטנות, באמצעות מזלג או כף.
לקלף דק קוצצים את השום. לקלף את הבצל, ולקצוץ מספיק של הבצל לחתיכות קטנות כדי למדוד 3 כפות. לעטוף הנותרים חתיכת בצל, ומקרר לשימוש אחר.
מוסיפים את השום והבצל לבשר.
לקרוע את הלחם לחתיכות קטנות ולהוסיף לתערובת בשר.
מוסיפים את החלב, רוטב ווסטרשייר, מרווה, מלח, חרדל, פלפל וביצה לתערובת הבשר.
מערבבים עם מזלג, כף גדולה או את הידיים עד החומרים מעורבבים היטב.
מניחים את תערובת הבשר בתבנית אפייה ungreased. לעצב את התערובת לתוך כיכר 8x4 אינץ במחבת, ואז להפיץ את הקטשופ מעל.
אופים חשפו בין 50 ל-60 דקות עד שהבשר והמיצים אינם ורודים יותר או עד שמדחום הבשר הוכנס למרכז הכיכר נקרא 160°f ומרכז כיכר הלחם אינו ורוד יותר*.
תן כיכר לעמוד 5 דקות כך שיהיה קל יותר להסיר מהמחבת.
הסר כיכר מהמחבת לחתוך לפרוסות.