קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

קציץ בשר דיינר

קציץ בשר דיינר
קציץ בשר דיינר דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב ברביקיו, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. נסו קציץ בשר דיינר, מאפינס קציץ בשר סועד, ו מאפינס קציץ בשר סועד (מאור בישול) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, לשבור את הבשר לחתיכות קטנות, באמצעות מזלג או כף.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
לקלף דק קוצצים את השום. לקלף את הבצל, ולקצוץ מספיק של הבצל לחתיכות קטנות כדי למדוד 3 כפות. לעטוף הנותרים חתיכת בצל, ומקרר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
עוטףעוטף
3
מוסיפים את השום והבצל לבשר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
בקרבקר
4
לקרוע את הלחם לחתיכות קטנות ולהוסיף לתערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בקרבקר
5
מוסיפים את החלב, רוטב ווסטרשייר, מרווה, מלח, חרדל, פלפל וביצה לתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
חרדלחרדל
פלפלפלפל
בקרבקר
חלבחלב
מרווהמרווה
מלחמלח
ביצהביצה
6
מערבבים עם מזלג, כף גדולה או את הידיים עד החומרים מעורבבים היטב.
7
מניחים את תערובת הבשר בתבנית אפייה ungreased. לעצב את התערובת לתוך כיכר 8x4 אינץ במחבת, ואז להפיץ את הקטשופ מעל.
מרכיבים שתצטרך
קטשופקטשופ
מורחיםמורחים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים חשפו בין 50 ל-60 דקות עד שהבשר והמיצים אינם ורודים יותר או עד שמדחום הבשר הוכנס למרכז הכיכר נקרא 160°f ומרכז כיכר הלחם אינו ורוד יותר*.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
9
תן כיכר לעמוד 5 דקות כך שיהיה קל יותר להסיר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הסר כיכר מהמחבת לחתוך לפרוסות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת