קציץ בשר דיינר דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב ברביקיו, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. נסו קציץ בשר דיינר, מאפינס קציץ בשר סועד, ו מאפינס קציץ בשר סועד (מאור בישול) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, לשבור את הבשר לחתיכות קטנות, באמצעות מזלג או כף.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
לקלף דק קוצצים את השום. לקלף את הבצל, ולקצוץ מספיק של הבצל לחתיכות קטנות כדי למדוד 3 כפות. לעטוף הנותרים חתיכת בצל, ומקרר לשימוש אחר.