פירות יער אופים עם פסיפלורה טפטוף
אם יש לכם התפשטות, קמח העלאת עצמי, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים, עוגת יוגורט פסיפלורה עם טפטוף שוקולד לבן, ו לא לאפות עוגת גבינה פסיפלורה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
משמנים קלות צלחת אפייה בינונית עם 1 כפית של הממרח.
שים את ההתפשטות הנותרת, גלגלית סוכר, גרידת לימון, ביצה, קמח, אבקת אפייה ויוגורט בקערת ערבוב.
להקציף יחד במשך 2 דקות עד חיוור ורך. מערבבים ברוטב תפוחים זה עלול לגרום לתערובת להיראות מקושטת, אבל אל תדאג. בעדינות לקפל את פירות יער, ואז לשפוך את הבלילה לתוך המנה מוכן ברמה את פני השטח.
אופים במשך 25-30 דקות עד הספוג הוא חום זהוב המשרד במרכז.
בינתיים, לערבב מיץ לימון, סוכר demerara ועיסת פסיפלורה יחד.
הסר פודינג מהתנור, קלות לדקור את פני השטח עם מזלג רסס על תערובת פסיפלורה.
מגישים חם עם גלידת וניל דלת שומן או יוגורט.