קציץ בשר חמוץ מתוק וחריף דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 312 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם רוטב עגבניות, ביצים, חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. מתכונים דומים: קציץ הבשר המתוק והחריף של ג'יל., קציץ הבשר המתוק והחריף של סוזן, ו קציץ בשר חמוץ מתוק.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה גדולה, לשלב את בשר בקר טחון, פירורי לחם, מלח, פלפל שחור טחון, ביצים, פתיתי בצל ו 1/2 של פחית רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
פירורי לחם
פתיתי בצל יבשים
רוטב עגבניות
בשר טחון
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים יחד היטב ומניחים למחבת כיכר 5x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
4
לדחוף את קציץ הבשר למטה לתוך המחבת ויצרו באר לרוטב סביב כל הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בינתיים, בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב את רוטב העגבניות הנותר, תערובת סוכר חום SPLENDA®, חומץ, ממתיק Granulated SPLENDA® וחרדל. מביאים לרתיחה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
סוכר חום
ממתיק
חרדל
Splenda
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
לאחר בשר מבושל במשך 40 דקות, להסיר מהתנור לשפוך רוטב מעל החלק העליון של קציץ הבשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
חזור לתנור ואפה ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות נוספות.