קציץ בשר עוף קל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר עוף קל. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 552 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, גזר בקוביות קטנות, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו קציץ בשר קל, קציץ בשר קל 1lb, ו קציץ בשר קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל מחבת כיכר 9 על 5 אינץ ' עם חמאה; להפריש.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, שום, ו 1/2 כפית מלח. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים, כ-9 דקות.להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את היין, ולתת להתבשל עד כמעט לגמרי התאדה, על 4 דקות.
להעביר את תערובת הירקות לקערה גדולה ולהניח בצד להתקרר מעט, על 5 דקות.כאשר הירקות התקררו קצת, להוסיף את הבשר לקערה, לשבור אותו עם הידיים.
מוסיפים את הפנקו, ביצה, גבינה ופטרוזיליה. מפזרים הכל באופן שווה עם ווסטרשייר, טימין, פלפל, ונשארו 2 כפיות מלח. באמצעות ידיים נקיות, לערבב עד בשילוב שווה (לא לסחוט או overwork התערובת).
להעביר את התערובת למחבת מוכנה, להפיץ אותו לקצוות, להחליק את החלק העליון.
אופים עד מבושל דרך ומד חום מיידי לקרוא מוכנס במרכז רושם 74°, על 1 שעה.
הסר את המחבת למתלה תיל ולתת לשבת 10 דקות לפני חיתוך קציץ הבשר.