קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

קציץ בשר עם מוצרלה, פטריות ופפרוני

קציץ בשר עם מוצרלה, פטריות ופפרוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר עם מוצרלה, פטריות ופפרוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם מוצרלה חלקית, קטשופ, פפרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם פפרוני מוצרלה, פפרוני ומוצרלה קיש, ו ריגטוני עם פפרוני ומוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרע לחם לחתיכות גדולות והשתלב במעבד מזון עד שהם יוצרים פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מערבבים פירורים, סינטה, פטריות, מוצרלה, פפרוני, אורגנו, שום, מלח וביצים בקערה גדולה ומערבבים בעדינות עם הידיים לשלב. יצירת תערובת לתוך כיכר 9 אינץ 'על ידי 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מקום בסיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
מברשת קציץ בשר עם קטשופ, כיסוי, ומבשלים על נמוך עד הבשר מבושל דרך, על 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'