קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח חום בטי

תפוח חום בטי
אפל בראון בטי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, מרגרינה מקל, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תפוח חום בטי, תפוח חום בטי, ו תפוח חום בטי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים לחם במעבד מזון או בבלנדר; תהליך עד הקרקע דק כדי למדוד 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
3
מערבבים פירורי לחם וחמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
4
שלב סוכרים והבא 3 מרכיבים (סוכרים דרך allspice) בקערה גדולה. מערבבים בתפוח ואת 4 המרכיבים הבאים (תפוח דרך וניל). כפית 3 כוסות תפוח תערובת לתוך צלחת אפייה 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
ונילוניל
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
5
מפזרים עם תערובת 1 כוס פירורי לחם. למעלה עם תערובות תפוחים ופירורי לחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
תפוחתפוח
6
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד מבעבע. מגניב על מתלה תיל. כפית לתוך 8 קערות הגשה; העליון כל אחד עם 1/2 גביע גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
קערהקערה