קציץ בשר עם סרט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סרט קציץ בשר. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קיצור ירקות, קמח עצמי עולה, אפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל המיובש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו קציץ בשר עם סרט כחול, קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה. (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לקבלת בצק ביסקוויט: באמצעות בלנדר מאפה או שני סכיני שולחן, לחתוך את הקיצור לתוך הקמח בקערה בינונית עד שהוא דומה ארוחה גסה. השתמש במזלג כדי לערבב בחמאה כדי להפוך את הבצק רך, או עד הבצק מגיע יחד ועוזב את הצדדים של הקערה. המשך ערבוב עם המזלג עד כל הקמח הוא עבד לתוך הבצק, ולאחר מכן להפוך את הבצק על לוח מקומח קלות ללוש שלוש או ארבע פעמים עד חלקה לניהול.
עבור קציץ הבשר: מחממים את התנור ל 450 מעלות F. משמנים תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מערבבים את הבשר, הבצל, המלח והפלפל במחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית עד שהבשר מושח, 12 עד 15 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בקמח ו 1/3 כוס של נוזל עגבניות שמורות.
הסר 1 כוס תערובת בשר זה ולהניח בצד.
מוסיפים את העגבניות ואת האפונה לתערובת הנותרת במחבת. תניח בצד.
על משטח משוריין היטב, לגלגל את בצק ביסקוויט לתוך מלבן גדול על 1/2 אינץ ' עבה.
מורחים את הכוס השמורה של תערובת הבשר דק על הבצק, ולאחר מכן מגלגלים את הבצק כמו גליל ג ' לי, החל מקצה אחד ארוך.
מניחים את הגליל על תבנית אפייה מוכנה. באמצעות מזמרה מטבח או סכין חדה מאוד, לחתוך פרוסות 1 אינץ כמעט עד לתחתית הגליל. כדי לחשוף חלק מהמילוי, משוך פרוסות חלופיות שמאלה וימינה.
אופים עד השחמה, על 15 דקות
לחמם את תערובת הבשר והירקות. פורסים את הלחם האפוי וכפית חלק מתערובת הירקות והבשר החמה על כל פרוסה.