קציץ בשר של אבא עם עגבניות להתענג
קציץ הבשר של אבא עם תענוג עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 640 קלוריות. אם יש לכם בצל, עגבניות, עלים מ -2 ענפי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 24 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. הציון הזה די טוב. נסו עגבניות להתענג, חצילים-עגבניות, ו ענבים עגבניות להתענג עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מצפים מחבת עם 2 ספירת שמן ומניחים על אש בינונית.
קולים את הבצל, השום ועלי הדפנה מספר דקות ליצירת טעם בסיס. זורקים פנימה את הפלפלים האדומים ומבשלים אותם כמה דקות לריכוך. כעת הוסיפו את העגבניות; הוספתם בשלב זה מאפשרת להם להחזיק את צורתם ומונעת מהם להתפורר. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, הקטשופ והווסטרשייר; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את התענוג במשך 5 דקות כדי למשוך את כל הטעמים יחד.
הסר אותו מהחום; אתה צריך בערך 4 כוסות של הנאה.
מניחים את הלחם הלבן הקרוע בקערה ומוסיפים את החלב לכיסוי בקושי, מסובבים את הלחם בחלב ונותנים לו לשבת בזמן שאתה מקבל את שאר המרכיבים לכיכר הבשר יחד.
כאן אתה מלכלך את הידיים! בקערת ערבוב גדולה שלבו את הבקר הטחון והחזיר עם 1 1/2 כוסות מתענוג העגבניות, הביצים והטימין; מתבלים במלח ופלפל. סוחטים את עודפי החלב מהלחם ומוסיפים את הלחם הספוג לתערובת הבשר. לבדיקה מטגנים קציצת "המבורגר" קטנה של קציץ הבשר עד לבישול; הקציצה צריכה להחזיק יחד אך עדיין בעלת עקביות רכה. טועמים את הקציצה לתיבול.
מעבירים את תערובת הבשר למרכז דף העוגיות ויוצרים בול עץ באורך של כ -9 סנטימטרים ורוחבו כ -4 סנטימטרים. מצפים את החלק העליון של קציץ הבשר בעוד 1/2 כוס מתענוג העגבניות.
הניחו את הבייקון לאורך החלק העליון.
אופים את קציץ הבשר במשך 1 עד 1 1/2 שעות עד שהבייקון פריך וקציץ הבשר יציב. סובב את כיכר הבשר בזמן שהוא נאפה מדי פעם כדי להבטיח שהבייקון ישחים באופן שווה.
מוציאים את קציץ הבשר מהתנור ונותנים לו להתקרר מעט לפני החיתוך.
מגישים עם שאר העגבניות שנותרו בצד. לח להפליא!