קציץ בשר של כבאים
קציץ בשר של כבאים דורש בערך 2 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 90 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם תערובת מלית לחם תירס, גבעולי פטריות וחתיכות, סלסה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם, שלי לקחת על אמא של קציץ בשר, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא.
הוראות
בקערה גדולה מכינים את מלית לחם התירס לפי הוראות החבילה.
מוסיפים ביצים, פטריות ואבקת שום. מפוררים בשר על תערובת ומערבבים היטב.
מעצבים לכיכר בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
אופים, חשופים, ב 350 ל 1-1 / 4 שעות; ניקוז. למעלה עם צ ' ילי. מכסים ואופים 20 דקות יותר או עד שהבשר כבר לא ורוד ומדחום בשר קורא 160.
מפזרים גבינה ומעליהם סלסה.
אופים, ללא כיסוי, במשך 5-10 דקות או עד שהגבינה נמסה.