פשטידת בשר איטלקית
פשטידת בשר איטלקית עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 109 גרם של שומן, וסך הכל 1824 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינת פרמזן, פלפל, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פשטידת בשר איטלקית, לזניה איטלקית (עם בשר), ו רוטב בשר איטלקי.
הוראות
מבשלים בשר בקר ופלפל בל במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד; ניקוז. מערבבים במים, רסק עגבניות, ותערובת רוטב. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 10 דקות.
מפזרים חצי גבינת פרמזן על החלק התחתון של פגז מאפה קפוא; העליון עם חצי תערובת בשר, ומפזרים 1 גבינת מוצרלה כוס. למעלה עם שאריות תערובת בשר וגבינת פרמזן.
מניחים פגז על תבנית אפייה.
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב 400 במשך 20 דקות.
מפזרים גבינת מוצרלה נותרת; אופים 5 דקות יותר או עד גבינה נמסה.