קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

פשטידת בשר איטלקית

פשטידת בשר איטלקית
פשטידת בשר איטלקית עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 109 גרם של שומן, וסך הכל 1824 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינת פרמזן, פלפל, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פשטידת בשר איטלקית, לזניה איטלקית (עם בשר), ו רוטב בשר איטלקי.

הוראות

1
מבשלים בשר בקר ופלפל בל במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד; ניקוז. מערבבים במים, רסק עגבניות, ותערובת רוטב. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
תערובת רוטבתערובת רוטב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מפזרים חצי גבינת פרמזן על החלק התחתון של פגז מאפה קפוא; העליון עם חצי תערובת בשר, ומפזרים 1 גבינת מוצרלה כוס. למעלה עם שאריות תערובת בשר וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מניחים פגז על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב 400 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מפזרים גבינת מוצרלה נותרת; אופים 5 דקות יותר או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.