תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל ורוניקה של קציץ בשר צמחוני עם רוטב צ'קה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל, עלי בזיליקום, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ספגטי ברוטב צ'קה, קציץ בשר צמחוני, ו קציץ בשר צמחוני. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את עגבניות שרי, בצל ירוק, שום, בזיליקום, ושמן במעבד. דופק את העגבניות עד שהם קצוצים בגסות, נזהר לא פירה. תניח בצד. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
מניחים את העדשים בסיר גדול של מים קרים. מביאים את המים רק לרתיחה על חום גבוה. בזהירות לנקז את המים הרותחים ולשטוף את העדשים. בינתיים, בסיר גדול כבד מעל חום בינוני, להביא את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את האורז ומחזירים את הנוזל לרתיחה. להקטין את החום נמוך, לכסות את האורז, בעדינות ומבלי לערבב במשך 10 דקות. מערבבים את העדשים, בצל, גזר וסלרי. מכסים וממשיכים לבשל בלי לערבב עד שהאורז והעדשים רכים והנוזל נספג, כ-30 דקות יותר. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3
מפזרים את התירס על האורז ועדשים ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות. לחשוף ו fluff האורז עם מזלג. לכסות ולתת לעמוד במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מורחים 1 כף החמאה על פני 10 על 4 1/2 על ידי מחבת כיכר 3 אינץ'. במחבת גדולה וכבדה, מבשלים את התרד על אש בינונית עד שהתרד נבול, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
6
מסננים וסוחטים את הנוזל העודף מהתרד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
7
להעביר את התרד למשטח עבודה וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
8
בקערה גדולה, לערבב בעדינות את תערובת עדשים, תרד, 1 כוס גבינת מוצרלה, ביצים, 1/4 כוס גבינת פרמזן, בזיליקום, מלח, פלפל, וחצי רוטב צ ' קה. כפית את התערובת למחבת מוכנה. מסדרים את העגבניות הפרוסות בשורה על תערובת עדשים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
עדשים
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מפזרים את 1/2 כוס הנותרים של גבינת מוצרלה ו 2 כפות של גבינת פרמזן. נקודה העליון עם הנותרים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
10
אופים חשופים עד שהקציץ מחומם דרך והציפוי נמס ומתחיל להשחים, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
בואו מגניב במשך 15 דקות. חותכים את כיכר לפרוסות 2 אינץ', לארגן על צלחות, ומגישים עם רוטב צ ' קה הנותרים.