קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

קציצות איטלקיות בצליפה-רוטב עגבניות

קציצות איטלקיות בצליפה-רוטב עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כדורי בשר איטלקיים ברוטב צלייה עגבניות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: קציצות איטלקיות בצליפה-רוטב עגבניות, קציצות ברוטב צלפים (Konigsberger Klopse), ו קציצות גרמני מטבח הרוס עם רוטב צלפים.

הוראות

1
בבלנדר או מעבד מזון, מחית את העגבניות. בסיר, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את עגבניות מחית ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד הרוטב מתחיל להתעבות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הצלפים ואת אורגנו ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם ל-1 1/4 כוסות, 5 דקות. מתבלים במלח, שומרים על חום הגוף.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, בקערה קטנה, לכסות את הלחם עם החלב.
מרכיבים שתצטרך
5
תן לעמוד עד הלחם ספג את החלב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
בקערה גדולה, לשלב את בשר חזיר ובשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הלחם ספוג חלב, ביצה, זיתים, גבינה, פטרוזיליה ו 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים היטב עם הידיים שלך ולעצב את התערובת לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורי בשר.
מרכיבים שתצטרך
9
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתחיל חום, על 1 דקה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד השחמה בכל רחבי מבושל דרך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מסננים את כדורי הבשר ומעבירים למגש.
מרכיבים שתצטרך
12
יוצקים את רוטב העגבניות החם על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך