קציצות בשר חזיר עם קרום פרמזן
את המתכון ניתן להכין קציצות בשר חזיר עם קרום פרמזן בתוך כ-16 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 365 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -21 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם חלצי חזיר, קרום מ-8, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 18 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53% , וזה די טוב. נסו קציצות בשר חזיר עם רוטב לימון-טימין , קציצות בשר חזיר עם רוטב לימון-קורנית , וקציצות חזיר עם קרום כמון (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
חותכים את חלצית החזיר ל-4 צלעות חזיר במנות שווה.
מניחים כל קצוץ בין 2 גיליונות של ניילון נצמד ודופקים בפטיש בשר עד שהקצוץ בעובי של כ-1 אינץ'.
מניחים את הלחם במעבד מזון ומעבדים לפירורי לחם גדולים.
מוסיפים את גבינת הפרמזן, המלח והפלפל, ומקציפים עוד כמה פעמים.
מעבירים את תערובת הפירורים לקערה רדודה.
מכינים תחנת לחם: בקערה או צלחת רדודה מניחים את הקמח יחד עם מלח ופלפל. בקערה רדודה נוספת טורפים את הביצה עם 1 כף מים, עד שהביצה כבר לא חוטית, כדקה. מסדרים את הקמח, הביצה ופירורי הלחם בסדר הזה.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, ומוסיפים את השמן הצמחי והחמאה. טובלים את צלעות החזיר בקמח לאבק קלות, מנערים את עודפי הקמח, ואז טובלים בביצה ולבסוף את הפירורים. מבשלים את החזיר עד להזהבה ומבושלת, 2 עד 3 דקות לכל צד. לאחר הבישול, מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר כדי לספוג את עודפי השמן. מתבלים את הקציצות במלח ופלפל ומגישים עם פלחי לימון.