קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות30
ציון בריאות7
מגזין

קציצות בתיאבון

קציצות בתיאבון
הקציצות של בון אפטיט יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו נקניק ללא שומר, גבינת פקורינו רומנו, עלי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 37%. מתכונים דומים: קציצות בתיאבון, Bon Appetit ' s Braciole, ו מרגריטות חמוציות בתיאבון.

הוראות

1
מערבבים בשר חזיר טחון, נקניק איטלקי, בשר בקר טחון, וצ ' אק טחון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
תה Sp. מתבלים את כל המלחתה Sp. מתבלים את כל המלח
חזיר טחוןחזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים אותם עם הידיים עד לשלב ביסודיות.
3
משרים חתיכות לחם במרק עוף בקערה עד רך לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים שום ופטרוזיליה במסוק מיני או מעבד מזון וטוחנים למשחה עדינה. לסחוט את המרק העודף מתוך הלחם, שמירה על המרק בקערה, ולהוסיף את הלחם לבשרים יחד עם שום ורסק פטרוזיליה. מערבבים בעדינות ביצים מוכות וגבינת פקורינו רומאנו מגוררת עם הידיים עד ששולבו באופן מלא לתוך תערובת הבשר. אם התערובת נראית יבשה, יוצקים חלק מרק עוף שמורות.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לצבוט את חתיכות כדור בגודל גולף של תערובת הבשר לגלגל אותם לתוך כדורי בשר, דואג לא לארוז אותם בחוזקה מדי, ולהגדיר אותם על מגש אפייה. תלוי כמה גדול אתה עושה אותם, אתה צריך בסופו של דבר עם כ -30 כדורי בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בשתיים או שלוש קבוצות, חום את כדורי הבשר מכל הצדדים לנקז על מגבות נייר. אם אתה מוסיף אותם לסיר של רוטב, אתה יכול undercook אותם מעט, כפי שהם יסיימו בישול ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת