קציצות הסלמון של ג'ים
קציצות הסלמון של ג'ים דורשות מסביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא סלמון, מיץ לימון, פלפלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, . וזה לא כל כך מצוין. נסו קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., טיפות סלמון או קציצות סלמון, ו קציצות סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את שתי הכמויות של סלמון, קרקרים כתוש, ביצים, מיונז, רוטב ווסטרשייר, מיץ לימון, פתיתי פלפל אדומים, וחרדל יבש יחד בקערה. צינה במקרר כדי לאפשר טעמים לשלב, 30 דקות. טופס תערובת לתוך 6 קציצות.
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני; מטגנים את קציצות הסלמון עד חום זהוב, כ 4 דקות לכל צד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.