קציצות חזיר תפוחי אדמה: Korokee
בשר חזיר תפוחי אדמה: קורוקי עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 860 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 89 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פירורי לחם פאנקו מתובלים, רוטב סויה, שמן זרעי ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: בנדיקט ביצה Neelys על קציצת חזיר, קורוקה (קציצות תפוחי אדמה ובשר), ו קרוקט טונה.
הוראות
מחממים את שמן זרעי הגפן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
כאשר הוא מתחיל להבהב, להוסיף את חזיר הקרקע לבשל במשך כ 10 דקות עד שהוא מתחיל חום. באמצעות מרית מחוררת, להעביר באופן זמני בשר לצלחת, לנקז את השומן העודף מן המחבת ולהחזיר את החזיר למחבת.
מוסיפים את רוטב הסויה ומבשלים 2 או 3 דקות כדי לאפשר לטעמים להשתלב, ואז מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים בצל ירוק, ומבשלים 2 או 3 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
בעוד הבשר הוא בראונינג, להרתיח את תפוחי האדמה עד רך לנקז היטב. מועך את תפוחי האדמה עם חמאה. (אתה רוצה תפוחי אדמה אלה להיות" חזק " פירה, לא רופף.)
בסיר בינוני, לשלב מיץ תפוזים, מיץ אננס, מיץ ליים וממרח קארי ירוק. אפשר להפחית בחצי מעל חום בינוני.
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 375 מעלות f או לפי הוראות היצרן עבור מזונות דומים.
שלב את פירה עם תערובת חזיר להתגלגל לתוך כדורים בגודל כדור גולף.
מגלגלים בפירורי הלחם ומוסיפים לסל הטיגון העמוק. מבשלים עד חום זהוב ולנקז על מגבות נייר.
הסר הפחתת רוטב מחום וקצף בחמאה מעוקבת.
כפית קצת רוטב על צלחת הגשה ולהשתמש כרוטב טבילה עבור korokee.