. אם יש לכם מיץ לימון, שמן צמחי, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה טוב. נסו קציצות כמון מזרח תיכוניות, קציצות הודו מזרח תיכוניות בגריל, ו כדורי ביזון מזרח תיכוניים עם רוטב כוסברה-יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הבשר הטחון, ביצה, שום, פירורי לחם, כמון, מלח ופלפל בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
בשר טחון
שום
פלפל
כמון
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מגלגלים את התערובת לכדורים בגודל ביצה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ביצה
3
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את כדורי הבשר; מבשלים עד המשרד, משחימים מכל הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
5
הסר כדורי בשר מהמחבת ושופכים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מביאים את המים לרתיחה באותה מחבת על חום בינוני גבוה. מערבבים את רסק העגבניות, מיץ לימון, אבקת שום, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
רסק עגבניות
מיץ לימון
פלפל
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את כדורי הבשר המבושלים, ומבשלים ברוטב עגבניות במשך 5 עד 10 דקות עד מבושל לחלוטין.