קציצות עוף פריכות עם סלט רומיין קרמי
אם יש לכם שמנת, מלח כשר ופלפל, קמח תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 87% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו קציצות עוף בפרמזן פריכות עם סלט עגבניות-מוצרלה, קציצות עוף פריכות, ו עוף פריך עם רומיין נבול (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 3/4 כוס חלב חמאה בקערה רדודה. בקערה נפרדת, לשלב את קמח התירס, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לטבול את העוף בחמאה (לתת כל טפטוף עודף), ואז קמח התירס, לחיצה בעדינות כדי לעזור לו לדבוק.
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים חצי העוף עד הזהב מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד. מחק את המחבת. חזור עם השמן שנותר ועוף. בקערה קטנה, לטאטא יחד את השמנת החמוצה, דבש, את הנותרים 1/4 כוס חלב חמאה, ו 1/4 כפית מלח. בקערה גדולה, לזרוק את החסה ופלפל עם הרוטב.
מגישים עם העוף. טיפ: קח את הארוחה הזו לדרך: פרוס את העוף ועטוף אותו בטורטייה גדולה עם החסה, פלפל, ורוטב.