קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

קציצות עוף פריכות עם סלט רומיין קרמי

קציצות עוף פריכות עם סלט רומיין קרמי
אם יש לכם שמנת, מלח כשר ופלפל, קמח תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 87% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו קציצות עוף בפרמזן פריכות עם סלט עגבניות-מוצרלה, קציצות עוף פריכות, ו עוף פריך עם רומיין נבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 3/4 כוס חלב חמאה בקערה רדודה. בקערה נפרדת, לשלב את קמח התירס, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לטבול את העוף בחמאה (לתת כל טפטוף עודף), ואז קמח התירס, לחיצה בעדינות כדי לעזור לו לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
2
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים חצי העוף עד הזהב מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד. מחק את המחבת. חזור עם השמן שנותר ועוף. בקערה קטנה, לטאטא יחד את השמנת החמוצה, דבש, את הנותרים 1/4 כוס חלב חמאה, ו 1/4 כפית מלח. בקערה גדולה, לזרוק את החסה ופלפל עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
3
מגישים עם העוף. טיפ: קח את הארוחה הזו לדרך: פרוס את העוף ועטוף אותו בטורטייה גדולה עם החסה, פלפל, ורוטב.
מרכיבים שתצטרך