קציצות עוף קלות עם תפוחים
אם יש לך מלח, קמח, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציצות עוף קלות עם רוטב פאן, קציצות הודו עם גזר לבן, תפוחים ושיטאקים, ו קציצות חזיר עם תפוחים מתובלים מייפל וכרוב אדום.
הוראות
מפזרים חזה עוף עם 1/4 כפית מלח, או לפי הצורך, משני הצדדים.
מניחים על מדף, מכסים, ומקררים במשך 30 דקות.
הסר מהמקרר, וחתוך לחצי לאורכו באלכסון קל לעשות 4 חתיכות בגודל שווה.
מניחים את חתיכות העוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעשות 4 cutlets על 1/4 אינץ ' עבה.
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C).
מערבבים יחד קמח, קורנפלור, 1 כפית מלח, פלפל שחור וסוכר בקערה רדודה.
מניחים כל cutlet לתוך תערובת הקמח כדי מעיל; לנער את עודף קמח. להמיס 2 כפות של חמאה במחבת על חום בינוני עד קצף נעלם, בעדינות להניח את cutlets מצופה לתוך החמאה. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
הסר את העוף, והנח בצד על צלחת חסינת תנור בתנור שחומם מראש כדי להישאר חם.
יוצקים את השרי למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים וממיס את כל פיסות הטעם החום מתחתית המחבת. מבשלים עד שהשרי מצטמצם לחצי מהנפח שלו, בערך 5 דקות, ומערבבים את מרק העוף; מוסיפים את פרוסות התפוח למחבת. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתפוחים רכים ותערובת השרי מופחתת בחצי. מערבבים את הסוכר החום, 1 כף חמאה, ואת יין Marsala עד הסוכר הוא מומס ואת הרוטב הוא עבה.
החזירו את קציצות העוף לרוטב, יחד עם כל מיץ מהצלחת, ופנו לכיסוי קציצות ברוטב. מבשלים כ 2 דקות לכל צד, ומגישים 2 קציצות למנה, עם פרוסות תפוח ורוטב.