קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות36
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

קציר עוגיות סוכר

קציר עוגיות סוכר
קציר עוגיות סוכר הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 36 מנות עם 94 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 9%, וזה בלתי אפשרי. קציר עוגיות אגוז, קציר עוגיות דלעת, ו עוגיות קציר הזהב דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה. מקציפים ביצים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. צמרמורת במשך שעה 1 או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק ל -1 / 4 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
4
חותכים בעזרת חותך עוגיות דלעת או עלים מקומח קלות או אחרים לבחירתכם. בעזרת מרית מקומחת מניחים עוגיות על ניירות אפייה משומנים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
חותך עוגיותחותך עוגיות
מריתמרית
5
מפזרים סוכר אם רוצים (או עוגיות אפויות כפור לאחר שהתקררו).
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
סוכרסוכר
6
אופים בחום של 375 כ 8-10 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על מתלי תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגיות סוכר עם שרי שמנת, מדיירה ופרוסקו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "