קציר עוגת פקאן בטטה
קציר עוגת פקאן בטטה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו מלח, בטטה, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו קציר עוגת פקאן בטטה, מיני עוגות בטטה עם ציפוי פקאן ג'ינג'ים ומרשמלו קלוי, ו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בטטה, סוכר מגורען, קינמון, ומלח, ערבוב טוב.
מערבבים אגוזי פקאן, סוכר חום, סירופ, וניל, ביצה לבן, ערבוב טוב.
כפית על 1 כפית תערובת בטטה לתוך כל פגז פילו, מתפשט לקצוות. כפית על 1/2 תערובת פקאן כפית על תערובת בטטה.
מניחים פגזים מלאים על תבנית אפייה ungreased.
אופים ב 350 במשך 20 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.