קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
תענוגות קולינריים של המסעדות המובילות בניו אינגלנד המופיעות ברשימת המסעדות החדשות הטובות ביותר באמריקה של Esquire
תענוגות קולינריים של המסעדות המובילות בניו אינגלנד המופיעות ברשימת המסעדות החדשות הטובות ביותר באמריקה של Esquire

קצת שוקולד קרמל

קצת שוקולד קרמל
קרמל שוקולד קצת נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 212 קלוריות. מתאים ל-16 ומחירו 55 סנט למנה מנות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם ציפוי גלידת קרמל, תערובת עוגות האוכל של השטן, ציפוי מוקצף בקרטון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קצת שוקולד קרמל, שוקולד קרמל קצת עם פטל, ו פודינג קרמל מלוח ועוגת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכינים ואופים עוגה לפי הוראות החבילה ל-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת. מצננים על רשת. הכן פודינג לפי הוראות החבילה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חותכים עוגה ל-1-1/2 אינץ'. קוביות; מניחים מחצית מהקוביות ב -3 קראט. קערת זוטה או קערת הגשה גדולה מזכוכית; לחץ קלות כלפי מטה כדי למלא פערים. למעלה עם מחצית מהציפוי המוקצף, הפודינג, תוספת הקרמל וחתיכות הטופי; חזור על שכבות. מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
חתיכות טופיחתיכות טופי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)