קקאו וצ'ילה-שפשף צלעות חזיר
מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. אם 54 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קקאו-ו-צ'ילה שפשף צלעות חזיר יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מים, שמן זית, אבקת קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קקאו וצ'ילה-שפשף צלעות חזיר, קקאו-צ'ילה שפשף צלעות חזיר, ו קקאו-צ'ילה-שפשף בשר חזיר Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את המים עם פלפל אדום 1 1/2 כפיות מלח ומערבבים עד המלח מתמוסס.
מוסיפים את צלעות החזיר ולתת מלח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
להדליק גריל וליצור אזור מגניב. (עבור גריל פחם, לגרוף את הגחלים לצד אחד; עבור גריל גז, להשאיר צד אחד unlit. בקערה, מערבבים את הקקאו, הסוכר ואבקת אנצ ' ו עם 1 כף מלח.
מסננים את צלעות החזיר ואת טפיחה יבש, הסרת כל פיסות פלפל כתוש.
מברשת בנדיבות עם שמן זית.
מגלגלים את צלעות החזיר בשפשף הקקאו וטופחים כדי לעזור לו לדבוק. גריל על חום גבוה בינוני במשך 4 דקות, הופך את הצלעות פעם או פעמיים עד השחמה קלה.
להעביר את הצלעות לאזור מגניב, כיסוי וגריל במשך כ -15 דקות, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס במרכז הצלעות רושמת 135 עבור בשר בינוני.
תן לצלעות לנוח 10 דקות לפני ההגשה.