קראנץ'בורגר (המכונה גם המבורגר החתימה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Crunchburger (aka החתימה בורגר). מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו לחמניות המבורגר תפוחי אדמה, עגבנייה, צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו Crunchburger, עוגת גבינה חקלאים, aka Zapekanka, ו כריכי BLT חתימה (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים את הבשר ל 4 חלקים שווים (כ 6 אונקיות כל). צור כל חלק באופן רופף לתוך המבורגר 3/4 אינץ ' עבה ולעשות דיכאון עמוק במרכז עם האגודל. מתבלים את שני הצדדים של כל המבורגר עם מלח ופלפל.
מבשלים את ההמבורגרים, באמצעות השמן (ראה עמוד 1
וציפוי כל אחד עם 2 פרוסות גבינה ועטיפה צולה במהלך הרגע האחרון של הבישול (ראה עמוד 21).
מניחים את ההמבורגרים על תחתיות לחמניה, ואם תרצה, העליון עם עגבניות, חסה, בצל, מנה של מיונז חרדל חזרת. ערימה על הצ ' יפס, העליון עם צמרות לחמניה, ומגישים מיד.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מתוך המבורגרים, צ 'יפס ושייקים של בובי פליי, סטפני בניאס וסאלי ג' קסון Copyright (c) 2009 by Bobby Flay, Stephanie Banyas And Sally Jackson Published by Clarkson Potter.בובי פליי פתח את המסעדה הראשונה שלו, Mesa Grill, ב-1991 ופיתח במהירות קהל מעריצים עבור המטבח הדרום-מערבי החדשני שלו. המסעדה ממשיכה לקבל ציונים גבוהים בסקר זאגאט על המטבח האמריקאי האזורי שלה והולידה שני offshoots, Mesa Grill בארמונו של קיסר לאס וגאס ומסה גריל בהאמה. הוא פתח בולה בשנת 1993, בר אמריקיין בשנת 2005, ובובי פליי סטייק בשנת 200
בנוסף למסעדות שלו, בובי הוא כתב האוכל של התוכנית המוקדמת ב-CBS, והוא אירח מספר תוכניות בישול פופולריות מאז הופעת הבכורה שלו ברשת המזון ב-1996, מ - "The Emmy-nominated Boy Meets Grill to The Iron Chef America series "ו -" Throwdown " עם בובי פליי. זה הספר השמיני שלו. האתר שלו הוא www.bobbyflay.com.Stephanie Banyas כבר בובי פליי של עוזר עסקי מאז 199
היא בוגרת המכון הקולינרי הצרפתי ומתגוררת בניו יורק.סאלי ג ' קסון החלה לעבוד עבור בובי פליי בשנת 200
חברה בחברת התיאטרון Eastcheap Repp, היא כותבת אוכל ושחקנית בניו יורק.