קראנץ שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל שקדים קראנץ. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 861 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שבבי שוקולד חלב, חמאה, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו קרם שקדים טורט מסקרפונה עם חמאה חומה קראנץ שקדים, קראנץ שקדים, ו קראנץ שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מסדרים שקדים בשכבה אחת על תבנית אפייה. טוסט בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ 5 דקות.
קו מחבת רול ג ' לי עם נייר כסף.
בסיר כבד, לשלב חמאה, סוכר, סירופ תירס, ומים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שחין תערובת. להרתיח, ללא ערבוב, לשלב סדק קשה, 300 מעלות F (150 מעלות C).
עובד במהירות, מערבבים שקדים, ויוצקים תערובת למחבת גליל מצופה רדיד; מחבת קצה מצד לצד כדי להפיץ ממתקים באופן שווה במחבת.
מפזרים שבבי שוקולד על ממתקים פריכים.
בואו לעמוד על 5 דקות, או עד מבריק ורך.
מורחים שוקולד באופן שווה על ממתקים. מגניב לטמפרטורת החדר, ואז לקרר במשך 1 שעה. לפרוץ לחתיכות בגודל ביס.