קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
מגזין

קראנצ'ן שוקולד

קראנצ'ן שוקולד
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם פרש, סוכר, שיבולת שועל מגולגלת מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Cranachan, Cranachan, ו Cranachan פטל ודבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים שוקולד, אגוזי לוז, וסוכר חום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים שיבולת שועל על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם, כ 7 דקות. מערבבים שיבולת שועל חמה לתוך תערובת שוקולד (שיבולת שועל חמה יהיה חלקית להמיס שוקולד); להפריש עד חברות שוקולד, לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שמנת, קרם fraîche crème, וסוכר בקערה גדולה עד תערובת שמנת מחזיקה פסגות. מקפלים בוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
קרם פרשקרם פרש
וויסקי.וויסקי.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בכל אחד משישה גביעים 10 עד 12 אונקיה, שכבה 3/4 תערובת גביע קרם ותערובת 3/4 כוס שיבולת שועל; חזור על שכבות. למעלה כל פרפה עם תערובת 3/4 כוס שמנת ומפזרים תערובת שיבולת שועל. מכסה parfaits ו צמרמורת לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון