קרואסון חג המולד פודינג עם שמנת חמוצה ורוטב סוכר חום
פודינג קרואסון חג המולד עם שמנת חמוצה ורוטב סוכר חום עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 571 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמנת, שקדים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קרואסון שוקולד פודינג לחם עם רוטב גלידה בורבון, ריבס Streusel טארט עם סוכר חום-גלידת שמנת חמוצה, ו סוכר חום & עוגת דלעת שמנת חמוצה.
הוראות
מחממים תנור ל 149°. בנדיבות חמאה 8 כוס עובש פודינג, קערת מתכת, או צלחת souffl ומפזרים סוכר.
מערבבים חלב, חמאה, וסוכר 1/2 כוס בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. מבשלים בעדינות על חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס ותערובת הוא ריחני, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות (לא להרתיח).
הסר סיר מחום; לכסות ולתת תלול 15 דקות.
להקציף ביצים בקערה גדולה להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת חלב חם.
לטאטא קמח, קינמון, אגוז מוסקט, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה מאוד להתמזג.
מוסיפים חתיכות קרואסון, שזיפים מיובשים, צימוקים, שקדים וקליפת לימון. לזרוק עד חתיכות קרואסון מצופים באופן שווה תערובת מעורבב היטב.
העברת תערובת קרואסון לתבנית אפייה מוכנה, לחיצה לארוז תערובת לתוך צלחת. צלחת כיסוי עם ניילון לעטוף ולמקם במחבת צלייה.
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי לבוא חצי עד הצדדים של צלחת אפייה. כיסוי מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום כבד חובה. פודינג בתנור קיטור עד פודינג מוגדר ופודינג הוא נפוח, על 2 שעות. בזהירות להסיר רדיד אלומיניום (קיטור ישוחרר).
העברת פודינג מכוסה מתלה וקריר 1 שעה. (פודינג ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. Resteam בתנור 149° 45 דקות כדי לחמם לפני ההגשה.)
להקציף שמנת חמוצה, סוכר חום, קליפת תפוז בקערה בינונית להתמזג. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
הסר ניילון נצמד מפודינג חם. הפוך על מגש rimmed.
יוצקים ברנדי על פודינג. בזהירות להצית ברנדי. כאשר הלהבות שוככות, חותכים פודינג לפלחים ומגישים עם מנה של שמנת חמוצה ורוטב סוכר חום.