קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
אירועיםחג המולד
מגזין

קרואסון חג המולד פודינג עם שמנת חמוצה ורוטב סוכר חום

קרואסון חג המולד פודינג עם שמנת חמוצה ורוטב סוכר חום
פודינג קרואסון חג המולד עם שמנת חמוצה ורוטב סוכר חום עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 571 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמנת, שקדים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קרואסון שוקולד פודינג לחם עם רוטב גלידה בורבון, ריבס Streusel טארט עם סוכר חום-גלידת שמנת חמוצה, ו סוכר חום & עוגת דלעת שמנת חמוצה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°. בנדיבות חמאה 8 כוס עובש פודינג, קערת מתכת, או צלחת souffl ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
מערבבים חלב, חמאה, וסוכר 1/2 כוס בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. מבשלים בעדינות על חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס ותערובת הוא ריחני, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חמאהחמאה
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר סיר מחום; לכסות ולתת תלול 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
הסר שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
5
להקציף ביצים בקערה גדולה להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
לטאטא קמח, קינמון, אגוז מוסקט, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה מאוד להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מוסיפים חתיכות קרואסון, שזיפים מיובשים, צימוקים, שקדים וקליפת לימון. לזרוק עד חתיכות קרואסון מצופים באופן שווה תערובת מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
קרואסוןקרואסון
שקדיםשקדים
צימוקיםצימוקים
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
8
יוצקים תערובת חלב מעל.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
9
בואו להשרות 10 דקות.
10
העברת תערובת קרואסון לתבנית אפייה מוכנה, לחיצה לארוז תערובת לתוך צלחת. צלחת כיסוי עם ניילון לעטוף ולמקם במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי לבוא חצי עד הצדדים של צלחת אפייה. כיסוי מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום כבד חובה. פודינג בתנור קיטור עד פודינג מוגדר ופודינג הוא נפוח, על 2 שעות. בזהירות להסיר רדיד אלומיניום (קיטור ישוחרר).
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
12
העברת פודינג מכוסה מתלה וקריר 1 שעה. (פודינג ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. Resteam בתנור 149° 45 דקות כדי לחמם לפני ההגשה.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
להקציף שמנת חמוצה, סוכר חום, קליפת תפוז בקערה בינונית להתמזג. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
גרידה כתומהגרידה כתומה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
14
הסר ניילון נצמד מפודינג חם. הפוך על מגש rimmed.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
15
יוצקים ברנדי על פודינג. בזהירות להצית ברנדי. כאשר הלהבות שוככות, חותכים פודינג לפלחים ומגישים עם מנה של שמנת חמוצה ורוטב סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ברנדיברנדי
רוטברוטב

מרכיבים