קרואסון חג המולד פודינג עם שמנת חמוצה ורוטב סוכר חום
פודינג קרואסון חג המולד עם שמנת חמוצה ורוטב סוכר חום עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 571 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמנת, שקדים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קרואסון שוקולד פודינג לחם עם רוטב גלידה בורבון, ריבס Streusel טארט עם סוכר חום-גלידת שמנת חמוצה, ו סוכר חום & עוגת דלעת שמנת חמוצה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 149°. בנדיבות חמאה 8 כוס עובש פודינג, קערת מתכת, או צלחת souffl ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
מערבבים חלב, חמאה, וסוכר 1/2 כוס בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. מבשלים בעדינות על חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס ותערובת הוא ריחני, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
חמאה
זרעים
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר סיר מחום; לכסות ולתת תלול 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
הסר שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
5
להקציף ביצים בקערה גדולה להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
לטאטא קמח, קינמון, אגוז מוסקט, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה מאוד להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
מוסיפים חתיכות קרואסון, שזיפים מיובשים, צימוקים, שקדים וקליפת לימון. לזרוק עד חתיכות קרואסון מצופים באופן שווה תערובת מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימון
קרואסון
שקדים
צימוקים
שזיפים מיובשים
8
יוצקים תערובת חלב מעל.
מרכיבים שתצטרך
חלב
9
בואו להשרות 10 דקות.
10
העברת תערובת קרואסון לתבנית אפייה מוכנה, לחיצה לארוז תערובת לתוך צלחת. צלחת כיסוי עם ניילון לעטוף ולמקם במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
קרואסון
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
תבנית אפייה
11
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי לבוא חצי עד הצדדים של צלחת אפייה. כיסוי מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום כבד חובה. פודינג בתנור קיטור עד פודינג מוגדר ופודינג הוא נפוח, על 2 שעות. בזהירות להסיר רדיד אלומיניום (קיטור ישוחרר).
מרכיבים שתצטרך
פודינג
מים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
תנור
12
העברת פודינג מכוסה מתלה וקריר 1 שעה. (פודינג ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. Resteam בתנור 149° 45 דקות כדי לחמם לפני ההגשה.)
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
להקציף שמנת חמוצה, סוכר חום, קליפת תפוז בקערה בינונית להתמזג. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
גרידה כתומה
שמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
14
הסר ניילון נצמד מפודינג חם. הפוך על מגש rimmed.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
15
יוצקים ברנדי על פודינג. בזהירות להצית ברנדי. כאשר הלהבות שוככות, חותכים פודינג לפלחים ומגישים עם מנה של שמנת חמוצה ורוטב סוכר חום.