קרום אגוז פקאן
גשו לסופר וקנו קינמון טחון, פקאן טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 6% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגת בורבון פקאן עם קרום פקאן, עוגת שוקולד פקאן עם קרום פקאן, ו קרום פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד אגוזי אדמה, קינמון וסוכר.
לחץ על התערובת לתחתית ולמעלה את הצדדים של 9 אינץ', בסגנון צלחת עמוקה, פאן עוגה. צנן את הקרום הבלתי-מוסווה במקרר למשך כ-30 עד 45 דקות.
מניחים קרום עוגה על גיליון עוגיות, ומיקום על המדף האמצעי של תנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים במשך 12 עד 15 דקות, או עד השחמה קלה. צפה בו בזהירות, כמו קרום אגוז לשרוף בקלות; הם לא צריכים להפוך שחורים לטעום שרוף! מגניב לחלוטין לפני מילוי.