קרום עוגה מושלם
קרום פאי מושלם הוא קרום המשרת 24. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 134 קלוריות. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו קיצור ירקות, סוכר, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: רוב מושלם פאי קרום & עוגה להדפסה, פאי תפוחים שטוח עם קרום פאי מושלם, ו פאי תפוחים שטוח עם קרום פאי מושלם.
הוראות
חותכים את החמאה בקוביות 1/2 אינץ ' ומחזירים למקרר בזמן שמכינים את תערובת הקמח.
מניחים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה ודופקים כמה פעמים לערבוב.
מוסיפים את החמאה וקיצור. דופק 8 עד 12 פעמים, עד שהחמאה בגודל אפונה. כשהמכונה פועלת, שפכו את מי הקרח במורד צינור ההזנה ודופקים את המכונה עד שהבצק מתחיל ליצור כדור. לזרוק על לוח מקומח ולגלגל לכדור. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרדדים כל נתח על לוח מקומח היטב לעיגול בגודל של לפחות 1 אינץ ' מתבנית הפאי, מגלגלים מהמרכז לקצה, הופכים ומקמחים את הבצק כדי שלא יידבק ללוח. (אתה אמור לראות חתיכות חמאה בבצק.) מקפלים את הבצק לשניים, מקלים אותו לתבנית הפאי מבלי להימתח כלל ונפרשים כך שיתאימו לתבנית. בעזרת סכין חיתוך חדה קטנה חותכים את הבצק בגודל 1 אינץ ' גדול יותר מהתבנית. מקפלים את הקצה מתחת ומכווצים את הקצה באצבעותיך או בקצות המזלג.