קרום פיצה כרובית
אנשים רבים באמת אהבו את הקרום הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם כרובית, תערובת גבינה, מלח ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: קרום פיצה כרובית, פיצה עם קרום כרובית, ו קרום פיצה כרובית.
הוראות
מניחים חתיכות כרובית דרך צינור האכלה של מעבד המזון באמצעות להב צורמת; דופק עד שכל הכרובית הוא מגורר.
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים כרובית, מכסים, ואדים עד למכרז, כ -15 דקות.
מעבירים כרובית לקערה גדולה ומקררים, תוך ערבוב מדי פעם, עד מקורר, כ -15 דקות.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת סיליקון.
מערבבים תערובת גבינה איטלקית, פטרוזיליה, ביצה, שום, מלח ופלפל לתוך כרובית עד משולב באופן שווה.
יוצקים תערובת על גיליון אפייה מוכן; לחץ וצורה לתוך קרום פיצה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ -15 דקות.