קרוסטטה שוקולד מריר ואורן אגוז
שוקולד מריר וקרוסטטה אורן אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 774 קלוריות. גשו לסופר וקנו את כל הקמח המטרה, שמנת מתוקה, קצפת קלה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ללא גלוטן bananan ו שוקולד מריר crostata, אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, ו עוגיות שחור לבן: גבינת שמנת שוקולד צ'יפס & שוקולד מריר סוכר חום כהה (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת קמח, אבקת סוכר, ומלח במעבד 5 שניות.
מוסיפים חמאה, חלמונים וביצה. להתמזג עד טופס גושים לחים. ללוש בצק לכדור ולשטח לדיסק. לעטוף ולהירגע לפחות 30 דקות עד 1 יום.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 14 אינץ'.
העברה למחבת טארט בקוטר 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
חותכים את כל אבל 1/2 אינץ ' הבליטה. מקפלים overhang ב, הקשה על מנת ליצור צדדים עבים כפולים המשתרעים 1/4 אינץ ' מעל השפה. הצינה קרום 30 דקות.
אופים סרטנים 5 דקות. באמצעות גב של מזלג, לחץ על הצדדים של קרום אם מחליק.
אופים עד הזהב, הקשה על הצדדים ופירסינג עם מזלג אם בועות קרום, על 25 דקות יותר. קרום מגניב לגמרי.
מניחים שוקולד בקערה בינונית. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר.
יוצקים קרם על שוקולד; להקציף עד חלקה.
יוצקים מילוי לקרום. צ ' יל עד סט, לפחות 2 שעות עד 1 יום.