קרוסטיני לחם תירס
קרוסטיני לחם תירס עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך גרגר, בצל ירוק, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון spoonacular של 40%. נסו תירס בגריל, בייקון וצ'ילה Crostini, תירס בגריל, קרם מקסיקנה וכוסברה קרוסטיני, ו תירס בגריל, אבוקדו, וקסו פרסקו קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים רסס של שמן זית כתית מעולה במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום ואת גרגר ומבשלים 2 דקות, ערבוב.
מוסיפים את התירס ומבשלים עד שהוא קרמי ומתוק, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את החמאה והשמנת. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים חצי מהבצל הירוק.
מחממים את המטגן, אם משתמשים בו, ושמים את הלחם מתחת למנגל החם או במכונת פאניני חשמלית. למעלה טוסטים עם תערובת התירס ומקשטים עם הבצל הירוק הנותרים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרתפים ערבה ריזלינג יבש. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![מרתפים ערבה ריזלינג יבש]()
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ורפרפת וניל מובילים לשדרית עדינה עם הערות מינרליות, תפוח, גרידת לימון וחומציות חדה.