קרוסטיני נפוליטני
קרוסטיני נפוליטני עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אנשובי, שמן זית כתית מעולה, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: טוסטים נפוליטניים (Crostini Napoletani), Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), ו Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף).
הוראות
חותכים את העגבניות לשניים דרך הליבה ולסחוט בעדינות כדי לחלץ את הזרעים ומיץ. חתוך את הליבה. חותכים את העגבניות לחתיכות סנטימטר וחצי ולזרוק אותם בקערה עם אורגנו, מלח ופלפל. מחממים התנור ל 450°. שמן מחבת צלייה גדולה. מסדרים את פרוסות הלחם על המחבת. טוסט הלחם 5 דקות.
הסר את המחבת מהתנור, אבל להשאיר אותו מופעל.
מניחים פרוסת מוצרלה על גבי כל חתיכת לחם ולאחר מכן אנשובי. כפית קצת עגבניות על כל אחד.
טפטוף עם כמה טיפות שמן זית כתית נוספת. החזירו את המחבת לתנור ואפו 5 עד 7 דקות או עד שהגבינה נמסה.