קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

קרוסטיני נפוליטני

קרוסטיני נפוליטני
קרוסטיני נפוליטני עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אנשובי, שמן זית כתית מעולה, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: טוסטים נפוליטניים (Crostini Napoletani), Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), ו Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף).

הוראות

1
חותכים את העגבניות לשניים דרך הליבה ולסחוט בעדינות כדי לחלץ את הזרעים ומיץ. חתוך את הליבה. חותכים את העגבניות לחתיכות סנטימטר וחצי ולזרוק אותם בקערה עם אורגנו, מלח ופלפל. מחממים התנור ל 450°. שמן מחבת צלייה גדולה. מסדרים את פרוסות הלחם על המחבת. טוסט הלחם 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
הסר את המחבת מהתנור, אבל להשאיר אותו מופעל.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים פרוסת מוצרלה על גבי כל חתיכת לחם ולאחר מכן אנשובי. כפית קצת עגבניות על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
אנשוביאנשובי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4
טפטוף עם כמה טיפות שמן זית כתית נוספת. החזירו את המחבת לתנור ואפו 5 עד 7 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.