קרוסטיני עם עגבניות מיובשות שמש שעועית לבנה להפיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Crostini עם עגבניות מיובשות שמש שעועית לבנה להפיץ. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו שיני שום, שעועית קנליני, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. נסו קרוסטיני עם פורי שעועית לבנה, תרד ועגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות בגט על תבנית אפייה גדולה.
אופים ב 350 במשך 8 דקות או עד קלוי קלות.
בעוד באגט פרוסות טוסט, מניחים שעועית ואת 4 המרכיבים הבאים בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מורחים 2 כפות תערובת שעועית על כל פרוסת באגט; מפזרים כל אחד עם 1/2 כף עגבניות קצוץ.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.