קרוק מאדאם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קרוק מאדאם. מנה אחת מכילה 924 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ביצים, מלח ופלפל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 18 דקות. נסו קרוק-מאדאם, קרוק מאדאם, ו קרוק מאדאם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חמאה 1 צד של כל פרוסת לחם.
הגדר חצי פרוסות הלחם חמאה בצד למטה במחבת או ברזל יצוק, ולכסות כל אחד עם פרוסת גבינה.
מניחים 3 או 4 פרוסות של בשר חזיר על הגבינה, ומניחים את פרוסת הלחם העליונה על הנקניק, בצד החמאה למעלה.
מחממים מחבת או מחבת על חום בינוני. לבשל כריכים עד התחתון הוא חום זהוב גבינה מותכת, על 3 דקות לכל צד.
הסר כריכים ומניח על צלחת.
מורחים שכבה דקה של מיונז על גבי כל כריך, ולאחר מכן מניחים פרוסת גבינה על גבי.
שים את הכריכים בחזרה על מחבת או מחבת ואז במקום בתנור, בישול עד חום זהוב וגבינה נמס, על 5 דקות.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת על חום גבוה. מבשלים כל ביצה בצד שטוף שמש. להפוך ביצה מעל ומבשלים 3 דקות יותר לביצה מבושלת רכה, או 5 דקות יותר לביצה מבושלת קשה. חזור עם חמאה וביצים שנותרו.
מניחים ביצה מטוגנת 1 על גבי כל כריך. ביצה עונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.