קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

קרוק מאדאם

קרוק מאדאם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קרוק מאדאם. מנה אחת מכילה 924 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ביצים, מלח ופלפל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 18 דקות. נסו קרוק-מאדאם, קרוק מאדאם, ו קרוק מאדאם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה 1 צד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
3
הגדר חצי פרוסות הלחם חמאה בצד למטה במחבת או ברזל יצוק, ולכסות כל אחד עם פרוסת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים 3 או 4 פרוסות של בשר חזיר על הגבינה, ומניחים את פרוסת הלחם העליונה על הנקניק, בצד החמאה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
חםחם
5
מחממים מחבת או מחבת על חום בינוני. לבשל כריכים עד התחתון הוא חום זהוב גבינה מותכת, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר כריכים ומניח על צלחת.
7
מורחים שכבה דקה של מיונז על גבי כל כריך, ולאחר מכן מניחים פרוסת גבינה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
8
שים את הכריכים בחזרה על מחבת או מחבת ואז במקום בתנור, בישול עד חום זהוב וגבינה נמס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
9
ממיסים 1 כף חמאה במחבת על חום גבוה. מבשלים כל ביצה בצד שטוף שמש. להפוך ביצה מעל ומבשלים 3 דקות יותר לביצה מבושלת רכה, או 5 דקות יותר לביצה מבושלת קשה. חזור עם חמאה וביצים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מניחים ביצה מטוגנת 1 על גבי כל כריך. ביצה עונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ביצהביצה
11
מגישים כריך מיד.