קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

מרק צ'דר תפוח עם בייקון

מרק צ'דר תפוח עם בייקון
מרק צ'דר תפוחים עם בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 510 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם גבינת צ'דר, מלח ופלפל כשר, עירית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: מרק שורש תפוחים וסלרי שמנת עם צ'דר בגריל, בייקון וכריך חרדל דבש תפוחים, מרק בצל תפוח עם קרוטונים של צ'דר-בייקון, ו בירה בייקון צ'דר תפוח סלריאק בטטה מרק.

הוראות

1
מבשלים את הבייקון בסיר גדול על אש בינונית עד שהוא פריך, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מעבירים למגבות נייר לניקוז; מניחים להתקרר מעט ואז קוצצים גס.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
יוצקים את כל הטפטופים מלבד 2 כפות מהסיר.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
הגבירו את האש מתחת לסיר לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את הבצל, התפוחים ותפוחי האדמה ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהתפוחים רכים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את מרק העוף, מיץ התפוחים, 3/4 כפית המלח והפלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוח האדמה רך, 10 עד 12 דקות. מערבבים פנימה את כל מלבד 2 כפות הצ ' דר עד להמסה. עובדים בקבוצות, מעבירים את המרק לבלנדר ומחית. מחזירים לסיר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
בינתיים, לחמם את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
מורחים את הלחם עם החרדל ומפזרים את 2 כפות הגבינה השמורות. צולים עד שהגבינה נמסה, בערך 30 שניות, ואז חותכים לריבועים בגודל 1 אינץ'. מצקת את המרק לקערות ומעליה את הבייקון, העירית, קרוטוני הגבינה ועוד פלפל.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
9
צילום: כריסטופר טסטני