קרוק מסייה
גשו לסופר וקנו חמאה, חזיר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו קרוק מסייה, קרוק מסייה, ו קרוק מסייה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים שאלוט ב 1 כף חמאה. מערבבים לעתים קרובות עד הזהב, על 3 דקות.
מוסיפים קמח, מערבבים עד מעורבב.
הסר מחום ולהוסיף מרק וחלב; להקציף כדי להתמזג היטב. חזור לחום וקצף עד שהתערובת מתבשלת במרץ.
הסר מהחום ולהוסיף גבינה ואגוז מוסקט; מערבבים עד גבינה מותכת.
יוצקים רוטב לתוך קערה. לשטוף ומחבת יבשה.
חמאה קלה בצד אחד של כל פרוסת לחם ושכב הצדדים החמאה על לוח. מחלקים חצי רוטב הגבינה שווה בין 4 פרוסות; רוטב להפיץ לקצוות.
מורחים חרדל באופן שווה על צדי unbuttered של הנותרים 4 פרוסות לחם; להפוך כל אחד על פרוסה עם בשר חזיר.
הנח שני כריכים במחבת; לכסות ולבשל עד משחימים היטב על הקרקעית. הפעל עם מרית וצדדים אחרים חומים, על 4 דקות בסך הכל.
להעביר כריכים למחבת 10 על 15 אינץ ' ולשמור חם, חשוף, בתנור 200. חזור לבשל כריכים הנותרים. כפית נותרת רוטב גבינה שווה על כריכים; מורחים מעט על קצוות.
כריכי צלייה על 4 אינץ ' מחום עד רוטב מבעבע ושחומים קלות, 1 עד 1 1/2 דקות.