קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

קרם ברולה בטטה

קרם ברולה בטטה
Crème Brûlée בטטה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 330 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה, קצפת, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה תירס מתוק, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל325f חמאה צלחת קיש 10 אינץ'.* בקערה בינונית, מערבבים פירה בטטה, 1/4 כוס סוכר חום ומיץ לימון. תערובת כפית לתוך צלחת קיש.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר 2 ליטר, מערבבים יחד קצפת, סוכר מגורען, חלמונים ווניל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חם (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
יוצקים מעל תערובת בטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
4
מניחים צלחת במחבת רדודה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
שימי מחבת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים מספיק מים רותחים למחבת לעומק של 3/4 אינץ ' (בערך באמצע הצד של צלחת).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז יוצא כמעט נקי. בזהירות להסיר צלחת מן המים. מגניב על מתלה קירור. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
הגדר שליטה בתנור לצלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מפזרים פודינג עם 1/3 כוס סוכר חום; צלחת מקום במחבת 15x10x1 אינץ'. צלייה עם 4 העליון 6 אינץ ' מחום 3 עד 5 דקות או עד הסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.