קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

קרם ברולה לימון-ג'ינג'ר

קרם ברולה לימון-ג'ינג'ר
המתכון לימון ג'ינג'ר קרם ברולה יכול להתבצע בערך 45 דקות. מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה משרת 6 . לקינוח הזה יש 407 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש בידכם קצפת כבדה, חלמונים, ג'ינג'ר טחון ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר מרהיב ציון של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ג'ינג'ר קרק-אם-אם-אם, ג'ינג'ר קרק-אם-אם-אם, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}.

הוראות

1
בסיר כבד גדול מחממים את השמנת, 1/3 כוס סוכר וג ' ינג ' ר עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
מסירים מהאש; מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לחלמונים. מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים תמציות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
העברה לשש 6 עוז. רמקינים או כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מניחים בתבנית אפייה; הוסף 1 אינץ'. של מים רותחים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים, לא מכוסים, ב 325 אפים במשך 25-30 דקות או עד מרכזים רק להגדיר (תערובת יהיה לנענע).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר רמקינים מאמבט המים; מצננים למשך 10 דקות. מכסים ומכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
שלב סוכר חום ושאר הסוכר. אם משתמשים בלפיד קרם ברולה, מפזרים את הקוסטרים בתערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכרסוכר
8
מחממים סוכר עם הלפיד עד לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
9
מגישים מיד.
10
אם צולים את הקוסטרים, הניחו רמקינים על תבנית עם נייר אפייה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מפזרים תערובת סוכר. צולים 8 אינץ'. מהחום במשך 4-7 דקות או עד שהסוכר מקורמל. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות או עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר

יין מומלץ: שמפניה, פורט Tawny, Sauternes

קרם ברולה עובד ממש טוב עם שמפניה, נמל טוני וסוטרנס. סוטרנס, טוני פורט ושמפניה כולם משלימים קרם ברולה קרמי. פרוסקו סיפריאני עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
סיפריאני פרוסקו
סיפריאני פרוסקו
ציפריאני בליני הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבנה ויין מבעבע ברוט. הוא הומצא בשנת 1948 על ידי ג ' וזפה סיפריאני מבר הארי בוונציה והוא מוגש בכל מקום סיפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לקיים עם בראנץ ' של יום ראשון! ציפריאני בליני מציגה ניחוחות אלגנטיים, טריים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כמו אפריטיף.