קרם ברולה שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שוקולד Crème Brûlée. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך שעועית וניל, שוקולד מריר למחצה ומריר, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד, ו קרם ברולה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים שעועית וניל חצי לאורכו; לגרד זרעים לתוך מחבת 2-3 ליטר.
מוסיפים פוד וניל, שמנת וחלב. מערבבים מדי פעם על חום בינוני-גבוה עד התערובת רק מתחילה לרתוח, 14 עד 18 דקות.
בינתיים, בקערה, מקציפים יחד חלמונים וסוכר.
מניחים שוקולד בקערת זכוכית קטנה ובטוחה למיקרוגל וחמים בתנור מיקרוגל בחצי כוח (50%) עד רך, 1 1/2 עד 2 דקות. מערבבים שוקולד עד חלקה.
הרם תרמיל וניל מתערובת שמנת; לשטוף ויבש לשימוש אחר או להשליך.
לטאטא על 1/2 כוס של תערובת שמנת חמה לתוך תערובת ביצה, ולאחר מכן לטאטא תערובת ביצים לתוך תערובת שמנת שנותר.
הוסף שוקולד מותך חם (אם הוא התקרר לטמפרטורת החדר, לחמם בקצרה בתנור מיקרוגל רק עד חם למגע; לא להתחמם יתר על המידה).
יוצקים תערובת לתוך בלנדר ומערבלים עד שלא יישארו כתמי שוקולד.
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך מידה זכוכית 1-2 ליטר. מערבבים באמרטו וקלה.
הגדר שש עד שמונה כוסות סופל, ramekins, או כוסות תה (1/2 עד 3/4 כוס) במחבת אפייה 9 - by 13 אינץ'. ממלאים כוסות באופן שווה בתערובת שוקולד. הגדר מחבת בתנור רגיל או הסעה 300 בזהירות לשפוך על 1 אינץ ' של מים רותחים למחבת סביב כוסות.
אופים עד מרכזי פודינג בקושי נענוע כאשר פאן הוא בעדינות מזועזע, 30 עד 35 דקות. עם מרית מחוררת, להרים כוסות החוצה. Chill עד פודינג קר, 1 עד 1 1 1/4 שעות (ראה הערות).
מקשטים כל קרם ברל עם נתח גדול של פרלין שוקולד.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.