קרם ליקר ביצים פאדג'
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו חמאה, ליקר ביצים, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו קרם ליקר ביצים פאדג', פאדג'חלמונה, ו פאדג'חלמונה (מתכונים דומים).
הוראות
גריז מחבת 9 אינץ ' מרובע ולהניח בצד.
מערבבים את הסוכר, החמאה, ליקר ביצים, אגוז מוסקט וקינמון בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם כדי להמיס את החמאה. ברגע שהתערובת מגיעה לרתיחה מתגלגלת, להפסיק לערבב, קליפ מדחום ממתקים על המחבת.
תערובת חום ל 235 מעלות F (113 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור רך כי שטוח כאשר הוסרו מן המים והניח על משטח שטוח.
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את חתיכות שוקולד לבן, קרם מרשמלו, וניל, אגוזי מלך. הכה את התערובת עם כף עץ עד רכות וזה מתחיל לאבד את הברק שלה. כף לתוך המחבת מוכן, מתפשט באופן שווה. מגניב לחלוטין, ואז לחתוך לריבועים קטנים להגשה.